Beşiktaş'ta düğün var!

Beşiktaş Emniyet Müdürlüğü komiserlerinden Resul Karadağ dünya evine girdi. Şahitliklerini Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan ve Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürü Hasan Demirbağ yaptı. Çiftin nikahını ise, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat…

Beşiktaş Medya Grup

Beşiktaş Emniyet Müdürlüğü komiserlerinden Resul Karadağ, dünya evine girdi. Resul Karadağ' ve eşinin mutlu gününde şahitliklerini Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan ve Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürü Hasan Demirbağ yaptı. Çiftin nikahını ise, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat kıydı.

Beşiktaş Kayamakamı Önder Bakan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, mutluluklar diledi:

"Beşiktaş Emniyet Müdürlüğümüzün her biri birbirinden kıymetli olan komiserlerimizden Resul KARADAĞ kardeşimizin nikahını Belediye Başkanımız kıydı bizde Emniyet Müdürümüz ile birlikte şahitlik ettik, ebedi mutluluklar dilerim."

Başkan Akpolat'tan nikah paylaşımı

Beşiktaş Emniyet Müdürlüğü komiserlerinden Resul Karadağ ve eşinin nikahını kıyan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Twitter hesabında şu ifadelere yer verdi:

"Beşiktaş Kaymakamımız Önder Bakan ve Beşiktaş Emniyet Müdürümüz Hasan Demirbağ’ın katılımıyla Melek Sevcan ve ilçemizde görev yapan komiserimiz Resul Adem çiftinin nikah törenini gerçekleştirdik."