Beşiktaş'ta da dükkanı bulunan Midyeci Ahmet'in midyelerinde böcek mi çıktı!

İstanbul Beşiktaş başta olmak üzere bir çok şehirde markalaşan Midyeci Ahmet'in yaptığı midyelerde böcek çıktığı iddiası...

Beşiktaş Medya Grup

Sosyal medya hesaplarında kendisini "Midyenin Efendisi" olarak lanse eden müşterileri arasında yaptığı çekilişle araba hediye eden Midyeci Ahmet hakkında, midyelerin içinden böcek çıktığına dair resimler şok etkisi yarattı.

Edinilen bilgilere göre; sikayetvar.com sitesine gelen şikayetler arasında, Beylikdüzü Şubesine giden bir grubun gelen midyeleri açması ile birlikte içlerinden böcek çıkması şok etkisi yarattı. 

İŞTE GELEN O ŞİKAYET

Midyeci Ahmet Beylikdüzü şubesinde arkadaşlar ile beraber yemek yedik. Eve de ayrıca paket yaptırdık. Resimlerde görüldüğü gibi midyenin içinden böcek çıktı. (sanırım hamam böceği) mekanda yemek yerken karanlıkta anlayamadık belki yediklerimizde de böcek vardı. Ben ve arkadaşlarım, tüm çevrem Midyeci Ahmet'in müşterisi olarak böyle bir durumla karşılaştığımıza çok üzüldük, böyle büyük ve dahada büyüyecek olan firmaya yakıştıramadık. 

En sevdiğim midyeden sayesinde soğudum, bundan sonra ne ben ne çevrem kesinlikle yemeği düşünmüyoruz. Bu konuyu kendilerine ilettim fakat bakma gereği bile duymadılar. Buradan yazmak istedim. Çünkü insan sağlığı bu kadar hafife alınmamalı. Gerekli denetlemenin yapılmasını önemle rica ediyorum.