Beşiktaşlıları çıldırtan görüntü

Sosyal medyaya düşün bu çirkin görüntü Beşiktaş taraftarını ayağa kaldırdı… Videoda, elinde Trabzonspor atkıları bulunan öğrencilerin arasında, yere serilen Beşiktaş formasını çiğneyen bir öğretmen görülüyor.

Beşiktaş Medya Grup

Beşiktaş taraftarından büyük tepki… Sosyal medyada yayımlanan bir video Beşiktaş taraftarının tepkisini çekti. Videoda, elinde Trabzonspor atkıları bulunan öğrencilerin arasında, yere serilen Beşiktaş formasını çiğneyen bir öğretmen görülüyor. Öğrenciler ise, öğretmenin Beşiktaş bayrağını çiğnemesinin ardından “Trabzon, Trabzon” diye tezahüratta bulunuyor.

Ahlak denilen tek bir görüntü yok

Beşiktaş taraftarlarının sosyal medya hesaplarından görüntüye tepki gösterildi. “Beşiktaş Ordusu” isimli hesaptan yapılan paylaşımda: “Türk Bayrağımızın bulunduğu Şanlı Beşiktaş formamızı yerlerde paspas yapan ve üzerine basıp geçen bunun videosunu paylaşan, başta Öğretmen olan @fahrihemsiire ve yetiştiremediği öğrencileri hakkında gereğinin yapılmasını istiyoruz. Mesleği: Din Kültür ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni. Ahlak denilen tek bir görüntü yok. Bu yapılan sadece Beşiktaş’a yapıldığı için söz etmiyoruz. Ülke değerlerimize saygısızlıktır. MEB, hiç bir öğretmen üzerinde Türk bayrağı olan ne olursa olsun saygısızlık yapamaz…" denildi.