Beşiktaşlı yıldızlardan maç yorumları

Süper Lig’in 10’uncu haftasında Vodafone Park’ta karşılaştığı Çaykur Rizespor’u 4-1 yenen Beşiktaş’ta, maç sonrası Loris Karius ve Mustafa Pektemek açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Medya Grup

Beşiktaş ile Çaykur Rizespor maçının ardından konuşan Loris Karius ve Mustafa Pektemek, aşağıdaki ifadelere yer verdi:

Önemli bir zafer oldu

Maçın ardından konuşan Loris Karius, önemli bir maç olduğunun altını çizerek, işleri tekrardan yoluna koymaları gerektiğini ifade ederek, hep birlikte önemli işler yapmak için önemli olduğunu, rakip takımın eksik kaldığını ancak, özgüvenlerinin yükselmesi için bu zaferin çok önemli olduğunu söyledi.

Uzun zaman sonra ilk 11’de başladım

“Süper Lig’de ilk 11’de başlamayalı uzun zaman olmuştu” diyen Mustafa Pektemek, sabırla çalıştığını, akşamki maçta Şenol Güneş’in ona şans verdiğini ve kendisinin de elinden geleni yaptığını söyledi. Arkadaşlarının yardımı ile 2 gol attığını belirten Mustafa, önemli olanın kazanmaları olduğunu dile getirdi. UEFA’da ve Süper Lig’de kaybettikleri puanlar olduğuna değinerek, bu maçın onlar için başlangıç olacağını ifade etti. Önlerindeki Başakşehir maçının önemli olduğunu ve kazanmaları gerektiğini de söyleyen Mustafa Pektemek, Çaykur Rizespor ile yaptıkları maçın, Başakşehir maçından önce kendileri için moral olduğunu sözlerine ekledi.