Beşiktaş'ın yeni hocası için sürpriz isim

Şenol Güneş'in ardından takımın başına Guti'nin geçeceği konuşulurken, Fikret Orman'dan flaş bir hamle geldi.

Beşiktaş Medya Grup

Beşiktaş'ta sıcak gelişmeler yaşanıyor. A Milli Takım ile anlaşan Şenol Güneş'in takımdan ayrılmasından sonra, yerine teknik direktör olarak kimin geleceği merak konusu. Pek çok iddiaya göre, takımın başına Guti'nin geçmesi bekleniyordu. Ancak, edinilen son bilgilere göre, siyah-beyazlı yönetim sürpriz bir ismi düşünüyor.

Şenol Güneş'in yerine Abdullah Avcı

Beşiktaş'ta bulunduğu 4 sezonda büyük başarılara imza atan Şenol Güneş'in yerine deneyimli teknik adam Abdullah Avcı'yı getirmek istiyor. Takımın yaş ortalamasını düşürmeye karar veren yönetimin bu kararının, yeni teknik direktörün çalışma şeklinde göre olduğu söyleniyor. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Abdullah Avcı olmazsa, önce Guti'yi, sonra da Sergen Yalçın'ın üzerinde duracak.

Şenol Güneş'in lig bitmeden ayrılması ihtimaline karşı kalan süre boyunca takımı Guti çalıştıracak ve sergileyeceği performansı kararda belirleyici rol oynayacak.

Medyada yer alan haberlere göre, genç futbolcularla iyi iletişim kuran Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı için somut adım, lig bittikten sonra atılacak.