Beşiktaş’a Kagawa müjdesi

Borussia Dortmund’un Shinji Kagawa’ya kendine kulüp bulmasını söylemesi, Beşiktaş’ın harekete geçmesini hızlandıracak.

Beşiktaş Medya Grup

Beşiktaş’a müjdeli haber Almanya’dan geldi. Shinji Kagawa ve Andre Schürrle’yi renklerine katmak isteyen siyah-beyazlı kulüp iyi haberi aldı. Alman kulübü Borussia Dortmund’un Kagawa ile Schürrle’ye kendilerine başka kulüp bulmasını söylemesi üzerine Beşiktaş harekete geçmeye hazırlanıyor.

Alman basınında ileri sürülenlere göre, yeni sezon öncesi hazırlık kampına Kagawa ile Schürrle’yi almayan Dortmund’un teknik direktörü Lucien Favre, yeni sezonda kadroda onları düşünmediklerini ve kendilerine kulüp bulmalarını söyledi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’da Japon yıldız hakkında, yeni sezonda kadroda görmek istediklerini, İspanya hayali olmazsa Beşiktaş ile devam edeceğini ifade etmişti. Beşiktaş’ın kadroya katmak istediği bir diğer isim ise, Schürrle idi. Schürrle’de geçtiğimiz sezon kiralık olarak Fulham’da forma giymişti.

Öncelikle kiralama seçeneğini düşünen Kara Kartal, Alman kulübünün kararından sonra transfer çalışmalarını hızlandıracak. Bu arada Shinji Kagawa’nın 2020, Andre Schürrle’nin ise 2021 yılına kadar Dortmund ile sözleşmesi devam ediyor.