Beşiktaş'a bir katkı daha!

Yeni sezonda müthiş bir uygulama! Beşiktaş Medya Grup'tan Siyah Beyazlı camiaya yepyeni bir katkı daha! Tüm spor yazarları ve maçlar Beşiktaş Medya Grup'ta...

Beşiktaş Medya Grup

Tüm spor yazarları ve tüm gazeteler besiktas.com.tr'de olacak. Beşiktaş Medya Grup'tan yapılan açıklamaya göre yani yayın döneminde yapyeni bir vizyonla haber sitesine yön veriliyor. Her haberi onbinlerce kişi tarafından okunan ve sosyal medyada yaklaşık 250.000 kişi ve gruba hitap eden Beşiktaş Medya Grup'ta tüm spor yazarları ve maç öncesi ile maç sonrası tüm ulusal basının manşet haberlerinin yer alacağı duyuruldu.

Geçtiğimiz aylarda başlanılan bu uygulamanın büyük beğeni topladığını açıklayan Beşiktaş Medya Grup Başkanı gazeteci ismail Baştuğ Ekim ayı itibariyle bu çalışmaya hız verileceğini ve gerekli tüm altyapının hazır olduğunu serverların dahi arttırıldığını belirterek, ' Beşiktaş'ın en değerli markasıyız. Sorumluluğumuzun bilincinde her yeni dönemde yenilikler yapıyoruz. Beşiktaş adına attığımız hiç bir adımda en küçük bir maddi beklentimiz yok. Katkı veren kişi ve kurumlara ayrıca teşekkür ediyoruz' dedi.