Beşiktaş transfer bombasını patlattı

Umut Meraş'ı siyah-beyazlı renklerine bağladığı öğrenilen Beşiktaş, transfer gündemine sürpriz isimleri aldı.

Beşiktaş Medya Grup

Yeni sezon için transfer çalışmalarını Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın raporları doğrultusunda sürdüren Beşiktaş'ta flaş bir gelişme yaşandı. Medyadaki iddialara göre, ilk transfer gerçekleşti. Bursaspor ile anlaşmaya varan siyah-beyazlıların, 12 milyon TL'ye Umut Meraş'ın transferini gerçekleştirdiği ileri sürüldü. Transferi bitirmek ve imzaları atmak için 23 yaşındaki futbolcu ve menajeri ile Beşiktaş'ın detayları görüştüğü öğrenildi.

Gönül'e iki alternatif

Beşiktaş'ın Gökhan Gönül'ün yanına iki tane alternatif isim belirlediği öne sürüldü. Bu kapsamda siyah-beyazlıların Altınordu'da forma giyen Kerim Alıcı ile Bursaspor'da forma giyen Barış Yardımcı için adım atmaya hazırlandığı söyleniyor.

İndirim için bekliyor

Orta sahayı güçlendirmek isteyen Beşiktaş, Abdullah Avcı'nında yakından tanıdığı Taylan Antalyalı için Erzurumspor ile görüşmelere başladı. İddialara göre, 24 yaşındaki oyuncu için 2 milyon Euro bonservis bedeli isteyen Erzurum'un bu talebini yüksek bulan Beşiktaş'ın oyuncu için en fazla 1 milyon Euro'luk bir bütçe belirlediği öğrenildi.

İşte Beşiktaş'ın yeni Atiba'sı

Atiba'nın bölgesine transfer yapmak isteyen Beşiktaş'ın sürpriz bir ismin menajeri ile İstanbul'da görüştüğü söyleniyor. Avcı'nın isteği doğrultusunda harekete geçen Beşiktaş, Malmö'de forma giyen Fouad Bachirou'yu gündemine aldı. Expressen'de yer alan habere göre, Fouad Bachirou'nun menajeri Blash Hosseini ile geçen günlerde İstanbul'da Beşiktaş A Takım Direktörü Ali Naibi'nin görüştüğü ileri sürüldü. Ancak, Beşiktaş'ın Malmö ile transfer hakkında resmi olarak iletişime geçmediği belirtildi.

Beşiktaş'ın ilgisi olduğunu duydum

Gazeteye verdiği bir röportajda Fouad Bachirou'nun, Beşiktaş'ın kendisine olan ilgisini duyduğunu ve bunun onu çok mutlu ettiğini ifade ettiği öğrenildi. Ayrıca, Beşiktaş'ın büyük bir kulüp olduğunu, onlara karşı oynama foırsatı bulduğunu dile getirerek, harika bir taraftar kitlesine ve muhteşem bir hikayeye sahip olduklarını da sözlerine ekledi.

Yıldız futbolcu ile anlaşmaya varmak üzere

Beşiktaş'ın Borussia Dortmund'da forma giyen Ömer Toprak ile anlaşmaya varmak üzere olduğu ileri sürüldü. Teknik Direktör Abdullah Avcı'nun isteği üzerine görüşmeler gerçekleştiren siyah-beyazlılar, yıldız futbolcu için harekete geçti. Beşiktaş yönetiminin, 29 yaşındaki Ömer Toprak'ı satın alma opsiyonu ile kiralamak istediği öğrenildi.