Beşiktaş Sompo Sigorta - As Monaco: 61-72

Beşiktaş Sompo Sigorta, Gloria-Smart Casual Event Basketbol Turnuvası ikinci maçında As Monaco'ya 72-61 mağlup oldu.

Beşiktaş Medya Grup

Beşiktaş Sompo Sigorta, Gloria-Smart Casual Event Basketbol Turnuvası ikinci maçında As Monaco ile Gloria Sports Arena'da oynanan karşılaşmaya; Jordan Theodore, Michael McAdoo, Birkan Batuk, Shaq McKissic ve Nemanja Djurusic beşiyle başladı. Karşılıklı basketlerle başlayan mücadelede kolay sayı şanslarını değerlendiremeyen siyah-beyazlılar bu bölümü 22-15 geride tamamladı.

İkinci çeyreğin hemen başında Jordan Theodore ve Shaq McKissic ile etkili olan Potanın Kartalları farkı eritmeyi başardı. İlk yarının son anlarında savunmada açıklar veren Beşiktaş soyunma odasına 38-31 geride girdi.

Mücadelenin ikinci yarısına Beşiktaş Sompo Sigorta; Jordan Theodore, Birkan Batuk, Samet Geyik, Nemanja Djurisic ve Shaq McKissic beşiyle çıktı. İkinci yarının başında Nemanja Djurisic ve Shaq McKissic ile hücumda etkili olan Kara Kartal, farkı 5'e indirdi(42-37). Öne geçme şanslarını kullanamayan siyah-beyazlılar, savunmada rakibini durduramadı ve bu bölümü 61-52 geride tamamladı.

Son çeyreğe tutuk başlayan Beşiktaş karşılaşmadan 72-61 mağlup ayrıldı.

Karşılaşmada en skorer olan oyuncu 12 sayıyla oynayan Toddrick Gotcher olurken onu; 10'ar sayıyla oynayan Shaq McKissic, Birkan Batuk ve Jordan Theodore takip etti.