Beşiktaş - Malmö maçına İtalyan hakem

Beşiktaş'ın I Grubu'nda oynayacağı Malmö maçında İtalyan hakem Luca Banti düdük çalacak. Banti'nin yardımcılıklarını Lorenzo Manganelli ve Gianluca Vuoto yaparken, Daniele Doveri ve Maurizio Mariani ilave yardımcı hakem olarak görev…

Beşiktaş Medya Grup

Beşiktaş-Malmö maçının hakemi açıklandı. UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Beşiktaş'ın I Grubu'nda oynayacağı Malmö maçında İtalyan hakem Luca Banti düdük çalacak. Kara Kartal, Malmö maçı ile UEFA Avrupa ligi'nde I Grubu'nda son mücadelesine Vodafone Park'ta seyircisinin önüne çıkıyor. Grubun son maçında, siyah beyazlı ekip galip gelmesi durumda gruptan çıkacak.

Kartal, deplasmanda Malmö'ye 2-0 mağlup olmuştu. Vodafone Park'ta 13 Aralık Perşembe saat 20.55'te başlayacak ve beIN Sports 1 kanalında canlı yayınlanacak olan karşılaşmayı İtalya Futbol Federasyonu'ndan Luca Bati yönetecek. Banti'nin yardımcılıklarını Lorenzo Manganelli ve Gianluca Vuoto yaparken, Daniele Doveri ve Maurizio Mariani ilave yardımcı hakem olarak görev olacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Giorgio Peretti olacak.