Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan: Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar olacaktır

İstanbul'un Beşiktaş İlçesi'nde düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Töreni'nde açılan dev Türk Bayrağı ile yürüyüş yapıldı. Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan, "Önden gidenler “YA İSTİKLAL YA ÖLÜM” dediler..bizlere de bunu…

Beşiktaş Medya Grup

Beşiktaş'ta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Töreni gerçekleştirildi. Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan, Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Özcan Türkoğlu ve İlçe Protokolünün katılımlarıyla öğrenciler tarafından taşınan dev Türk Bayrağı ile pankarlar eşliğinde yürüyüş gerçekleştirildi. Beşiktaş Barbaros Meydanı'nda tören yapıldı.

Beşiktaş Kaymakamlığı, "İlçemizde düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Töreninde 99. yıl coşkusunu hep birlikte yaşadık." ifadeleri ile törenle ilgili paylaşımda bulundu.

Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan da, "Önden gidenler “YA İSTİKLAL YA ÖLÜM” dediler..bizlere de bunu öğrettiler.. TÜRKİYE CUMHURİYETİ İLELEBET PAYİDAR OLACAKTIR" dedi.

Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'de, "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programı Kaymakamımız Önder BAKAN, Müdürümüz Özcan Türkoğlu ve İlçe Protokolünün katılımlarıyla büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ta Cumhuriyet'in 99. yıl coşkusundan kareler