Beşiktaş Icrypex - Gaziantep Basketbol: 68-70

Beşiktaş Icrypex Takımımız, ING Basketbol Süper Ligi'nin 4. haftasında, Gaziantep Basketbol ile yaptığı maçta 68-70 mağlup oldu.

Beşiktaş Medya Grup

Beşiktaş Icrypex Takımı, ING Basketbol Süper Ligi'nin 4. haftasında, 16 Ekim Cumartesi günü saat 13.00’te BJK Akatlar Spor Kompleksi’nde Gaziantep Basketbol ile karşılaştı.

Edinilen bilgilere göre; siyah-beyazlılar maça; Jordan Bone, Josh Reaves, Egehan Arna, Rondae Hollis-Jefferson ve Furkan Haltalı beşiyle başladı.

İlk çeyrekte rakibinin 23 sayısına 18 sayıyla karşılık verebilen Potanın Kartalları, dengede geçen ikinci çeyrekte rakibiyle eşit sayı üreterek soyunma odasına 32-37 geride girdi.

Üçüncü çeyrekte savunmada direnç gösteren siyah-beyazlılar, hücumda rakibine üstünlük sağlayarak final periyoduna 48-48 berabere gitti.

Büyük bir çekişmeye sahne olan son çeyrekte bir türlü rakibine üstünlük kuramayan Beşiktaş Icrypex Erkek Basketbol Takımı, salondan 68-70 mağlup ayrıldı.

Maçtaki en skorer oyuncu 16 sayı kaydeden Jordan Bone olurken, onu 14 sayıyla Rondae Hollis Jefferson ve 13 sayıyla Isaiah Whitehead takip etti.

"Çalışmalarımıza devam edeceğiz"

Beşiktaş Icrypex Takımımızın Başantrenörü Ahmet Kandemir, maçın ardından yaptığı açıklamalarda, “Rakibe ilk devre çok hücum ribaundu verdik, bu şekilde ciddi skor ürettiler. Topu bizden daha çok kullandıkları için oyunu önde götürdüler. İkinci devrede rakibe ribaund vermemeye başladık. Oyunun hakimiyetini elimize aldık. Maç her iki takımın da kazanabileceği şekilde gitti. Oyunun kilit noktası, bizim teşebbüslerimize faul çalınması neticesinde çizgiye kolay gelmeleri oldu. Hücumda akıcı ve tempolu oynamamız gerekirdi. Çalışmalarımıza devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

“Başa baş geçen bir maçtı”

Siyah-beyazlı basketbolcu Josh Reaves, “Başa baş geçen bir karşılaşma oldu. İlk yarıda rakibimize çok ribaund verdik ve bu hataların dönüşü sayı oldu. İkinci devrede bu hatamızı düzelttik ve oyunda kaldık. İkinci devrede erken faul sorunu yaşadık ve bu durum agresif oynamamızı engelledi. Bugün kaybetme nedenimiz yaşadığımız faul sorunuydu.”