Beşiktaş golcüsünü buldu Gignac

Beşiktaş sezonun ikinci yarısında Cenk Tosun'un gitmesiyle eldeki mevcut golcülerin yetersiz kalması nedeniyle şampiyonluğun kaçtığı inanan yönetim golcü arayışları sürüyor. Bir çok golcü isimlerin Beşiktaş ile anılmaya başlandı. Bunlara birde…

Beşiktaş Medya Grup

Beşiktaş’ta Süper ligi 4. bitirmesi nedenlerin başında golcülere fatura kesildi. Siyah beyazlı ekipte Cenk Tosun’un devre arasında Everton’a gitmesinin ardından Negredo ve Alanyaspor’dan transfer edilen Vagner Love’den istediği verimi alamadı. Yönetim ligi şampiyon bitirmeyi düşünürken 4. Sırada kalan Kartal ilk transferi bu bölge üzerinde yoğunlaştı. Negredo ve Vagner Love’yi satıp yeni golcü almayı planlayan yönetim golcü sıkıntısı yaşamak istemiyor.

Kara Kartal’a hangi golcü geliyor?

Basında şimdiye kadar bir sürü golcü isminin Beşiktaş ile anılmaya başlandı bile. Hatta imza attı atıyor haberleri peş peşe çıkmaya devam ediyor. Başta Kara Kartal’ın eski oyuncusu Demba Ba ve şu anda Trabzonspor’da oynayan Burak Yılmaz’ın isimleri geçenler arasındaydı. Bir golcü transfer haberi Meksika’dan geldi. Meksika’daki spor kanalı ESPN’nın iddiasına göre Andre Pierre Gignac Beşiktaş’a transfer olacağını yazdı.

En ciddi teklif Beşiktaş’tan

ESPN’ın okuyucularına duyurduğuna habere göre siyah beyazlı ekibin şu anda Tigres’de oynayan Gignac’ın pek çok kulübün transfer etmek istediğini bu transfer tekliflerin arasında en ciddi kulübün siyah beyazlı ekibin olduğunu duyurdu. ESPN’in haberine göre Gignac artık Beşiktaş’ın futbolcusu.

Tigres taraftarı ayaklandı

ESPN’ın Gignac’ın Beşiktaş’a gideceği haberinden sonra kulüpten ayrılmasını istemeyen taraftarlar ayakland. Tigres taraftarları sosyal medya üzerinde büyük bir kampanya başlatarak bu futbolcunun kalması yönünde baskı yapmaya başladı.

Fransız Milli Takım forması giydi

32 yaşındaki futbolcu Gignac Fransız takımı Marsilya’dan bedelsiz olaraka 2015’te Tigres’e transfer oldu. Gignac’ın Tigres ile sözleşmesi ise 30 Haziranda bitiyor. Fransız futbolcu Fransa Milli Takım formasını 36 kez giydi. Gignac oynadığı milli maçlarda 7 gol atmayı başardı.

16 milyon euro ile transferi ses getirdi

Golcü futbolcu Gignac Toulouse’da oynadığı 2010 senesinde 16 milyon euro’ya Marsilya’ya transfer oldu. Bu 16 milyon transfer oluşu çok büyük ses getirdi. Uzun bir süre Fransa basınında bu transfer konuşuldu. Fransız futbolcunun ilk yurtdışı tecrübesi ise şu anda oynadığı Meksika takımı olan Tigres giderek yaptı.

Andre Pierre Gignac kimdir?

Andre Pierre Gigrac, Fransa’nın Martigues kentinde 5 Aralık 1985 yılında dünyaya geldi. Profesyonel futbol hayatına Lorient’te başladı. Lorient’ta bir sezon oynadıktan sonra bir başka Fransız takımı olan Toulouse’a imza attı. Toulouse’da 4 sene futbol oynayan ve çıktığı 114 maçta 41 gol attı. Kaliteli kendini ispatlayan Fransız futbolcu Gignac Marsilya’nın yolunu tuttu. Marsilya formasını 5 sezon giyen Fransız futbolcu,188 maç 77 gol attı. Marsilya ile 2015’te sözleşmesi biten futbolcu Türk takımlarının aralarında bulunduğu bir çok kulüpten transfer teklifler aldı. O dönemde bonservisi elinde olan Gignac, terhicini Meksika takımı olan Tigres’de yana kullandı. Gignac şu anda Tigres’in futbolcusu. 2010 Dünya Kupası ve 2016 Avrupa Şampiyonası’nda Fransız Milli Takım forması giyen Gignac 7 gol attı.

Gignac nasıl bir oyuncudur?

Gignac, hemen hemen santrfor özelliğine sahip olan ve pas oyununundan daha çok havadan oyun hakimiyetine sahip. Fransız futbolcu, top saklama, adam geçme ve bitirciliği ile dikkat çeken bir oyuncu.