Beşiktaş formasını giymek büyük bir onur

Siyah-beyazlı futbolcular Galatasaray ile yaptıkları maçın ardından yaptıkları açıklamalarda, seyircisiz bir ortamda oynamanın zor olduğunu ifade ederek, "Beşiktaş formasını giymek büyük bir onur" dediler.

Beşiktaş Medya Grup

Beşiktaş'ın Galatasaray ile berabere kaldığı maçın ardından konuşan siyah-beyazlı futbolcular, maçı değerlendirdi. Siyah-beyazlı kulübün sitesinden edinilen bilgilere göre, açıklamalar şu şekilde:

Mohamed Elneny: ‘Takım olarak iyi mücadele ettik’

“İyi bir performans ortaya koyduğumu düşünüyorum. Takım arkadaşlarım çok iyi mücadele etti. Beraberlik kötü bir sonuç değil. İdmanlarda sıkı çalışıyorum.”

Georges N’Koudou: ‘Sahaya odaklanmaya çalıştık’

“Böyle bir atmosferde oynamak zordu. Bizler sahaya odaklanmaya çalıştık. Konsantrasyon eksikliği nedeniyle bazı anlarda istediklerimizi yapamadık. Sonuçta ortaya böyle bir skor çıktı.”

Tyler Boyd: ‘Elimizden geleni yaptık’

“Her oyuncu oynamak ister ve görev aldığında elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışır. Forma şansı bulduğumda her şeyimi veriyorum. Beşiktaş formasını giymek büyük bir onur. Pek alışık olmadığımız bir durumda oynadık. Olan bitenleri yok sayarak tüm odağımızı oyuna vermeye çalıştık. Galip gelemediğimiz için üzgünüz. Elimizden geleni yaptık. Her şeyimizi ortaya koyduk.”