Beşiktaş Espor Takımı, çeyrek finalde!

Beşiktaş Espor Takımı, League of Legends Şampiyonluk Ligi'nde çeyrek finale yükseldi. Ayrıca Juuzou, "En Çok Gelişme Gösteren Oyuncu" ödülünü aldı.

Beşiktaş Medya Grup

Beşiktaş Espor Takımı, League of Legends Şampiyonluk Ligi eşitlik bozma mücadelesinde geçtiğimiz mevsimin şampiyonu İstanbul Wildcats'i 22-6 mağlup ederek play-off oynamaya hak kazandı. Edinilen bilgilere göre; siyah-beyazlılar, League of Legends Şampiyonluk Ligi play-off çeyrek finalinde SuperMassive Blaze ile karşılaşacak. Beş maç üzerinden oynanacak play-off çeyrek final serisi 15 Ağustos Pazar günü saat 14.00’te başlayacak.

"Tarihimizde ilk defa"

Beşiktaş Esports, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Play-Off Yolcusu Kalmasın! Bugün VFŞL'de oynadığımız Eşitlik Bozma karşılaşmasını kazanmamızla birlikte tarihimizde ilk defa hem Akademi Ligi'nde hem de VFŞL'de aynı anda Play-Off'a gitmeye hak kazanıyoruz. Teşekkürler takım!" ifadelerini kullandı.

Rampage Türkiye de, Twitter hesabından Beşiktaş Esports'u şu ifadelerle kutladı:

"League of Legends Şampiyonluk Ligi 9. hafta Tie-Break maçında, fastpay Wildcats'i yenerek Play-Off’a kalan Beşiktaş'ı kutluyoruz!"

"En Çok Gelişme Gösteren Oyuncu" ödülünün sahibi oldu

Siyah-beyazlı sporcu Juuzou (Barış Karatop), VFŞL'de bu mevsim "En Çok Gelişme Gösteren Oyuncu" ödülünün sahibi oldu. Beşiktaş Esports, Twitter hesabından şu şekilde duyurdu:

"Son kalemiz olan üst koridor oyuncumuz Juuzou, VFŞL'de bu mevsim "En Çok Gelişme Gösteren Oyuncu" ödülünü aldı."

Juuzou (Barış Karatop), Twitter hesabından duygularını şu ifadelerle paylaştı:

"Beni bu ödüle layık gören herkese çok teşekkür ederim, umarım gelecekte daha fazlasını başarabilirim o zamana kadar durmak yok!"