Beşiktaş Diego Costa'ya talip

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Beşiktaş'ta yönetim kolları sıvadı. Takımdan ayrılan Vincent Aboubakar'ın yerine kaliteli bir golcüyü kadrosuna katmak isteyen siyah-beyazlılar, bu bölge için Atletico Madrid'in dünyaca ünlü…

Beşiktaş Medya Grup

Vincent Aboubakar'ın gitmesi üzerine Beşiktaş golcü arayışına girdi. Siyah-beyazlılar, bonservisi elinde olan dünyaca ünlü golcü Diego Costa'ya resmi teklifini yaptı. Beşiktaş yönetimi, 33 yaşındaki futbolcuya 3 yıllık sözleşme önerdi.

Medyadan edinilen bilgilere göre; Beşiktaş yönetimi, Diego Costa'ya 1.5 milyon euro imza parası ve yıllık 2 milyon euro garanti ücret teklif etti. İspanyol forvetin düşünmek için süre istediğini öğrenildi. Ancak Diego Costa'ya Shanghai SIPG'in de çok cazip bir teklif yaptığı belirlendi. Ocak ayından bu şana boşta olan tecrübeli forvetin nasıl bir karar vereceği merakla bekleniyor. Daha önce Atlatico Madrid ve Chelsea formalarını da terleten Diego Costa 24 kez İspanya Milli Takımı'nda görevalıp rakip ağlara 10 gol bırakan Brezilya asıllı futbolcu çok önemli bir gol silahı.

 

Kaynak: Fotomaç