Beşiktaş - Denizlispor karşı karşıya

Süper Lig'in 11. haftasında Beşiktaş sahasında Yukatel Denizlispor'u konuk ediyor. .

Beşiktaş Medya Grup

Ligde üst üste iki maçını kazanan Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde ise Braga deplasmanından mağlubiyetle döndü. Ligdeki çıkışını sürdürmek isteyen Kartal, bu karşılaşmaya mutlak 3 puan hedefi ile çıkıyor. Peki Beşiktaş Denizlispor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı izlenebilecek? İşte detaylar...

Süper Lig'in 11. haftasında Beşiktaş, Yukatel Denizlispor ile karşı karşıya geliyor. Vodafone Park'ta saat 19:00'da başlayacak müsabakayı hakem Özgür Yankaya yönetecek. Son 2 haftada Galatasaray ve Antalyaspor'u mağlup eden Beşiktaş'ın 15 puanı var. İyi başlangıcını sürdüremeyen Yukatel Denizlispor'un ise 11 puanı bulunuyor.

Maç hangi kanalda?

Süper Lig'in 11. haftasında 10 Kasım Pazar günü saat 19.00'da oynanacak karşılaşma, Beinsports 1 ekranlarından canlı olarak izlenebilecek. 

Muhtemel 11'ler

Beşiktaş'ta Dorukhan Toköz ve Douglas sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek. Sakatlığını tamamen atlatan Burak Yılmaz'ın ise ilk 11'de başlaması bekleniyor. Hastalığı nedeniyle Braga deplasmanında takımının başında olamayan Abdullah Avcı da bu maçla birlikte kulübesine dönüyor.

Yukatel Denizlispor'da ise tek eksik Hugo Rodallega.

Beşiktaş: Karius, Caner, Ruiz, Vida, Gökhan, Atiba, Elneny, Ljajic, Diaby, Boyd, Burak

Yukatel Denizlispor: Stachowiak, Lopes, Oğuz, Mustafa Yumlu, Bergdich, Zeki, Murawski, Olcay, Aissati, Barrow, Mehmet Akyüz