Beşiktaş coşkuyla karşılandı

Gazişehir Gaziantep FK ile oynayacağı maç için Gaziantep'e giden Beşiktaş, havalimanında taraftarlar tarafından coşkuyla karşılandı.

Beşiktaş Medya Grup

Beşiktaş, Süper Lig’in 4. haftasında bugün saat 20.00’de Kalyon Stadyumu’nda Gazişehir Gaziantep FK ile karşı karşıya gelecek. Maç için,  Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan özel bir uçakla Gaziantep’e uçan Kara Kartal'ı havalimanında bir grup taraftar çiçeklerle karşıladı ve hatıra fotoğrafı çektirdiler. Siyah-beyazlılar, karayoluyla konaklayacağı otele geçti ve kampa girdi.

Siyah-beyazlı takım ile birlikte Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyeleri; Ahmet Ürkmezgil, Ahmet Kavalcı, Hüseyin Mican ve Hakan Özköse Gaziantep’e gitti.

Teknik Direktör Abdullah Avcı, Gazişehir Gaziantep FK maçı kadrosuna şu futbolcuları dahil etti: Loris Karius Utku Yuvakuran Doğukan Özkan Douglas Santos Gökhan Gönül Domagoj Vida Victor Ruiz Enzo Roco Caner Erkin Pedro Rebocho Necip Uysal Mohamed Elneny Muhayer Oktay Atiba Hutchinson Dorukhan Toköz Adem Ljajic Orkan Çınar Georges N’Koudou Abdoulay Diaby Tyler Boyd Umut Nayir Güven Yalçın