Beşiktaş – Brescia Calcio: 0-2

Avusturya kampındaki son hazırlık maçını Brescia Calcio ile yapan Beşiktaş, sahadan 0-2 mağlup ayrıldı.

Beşiktaş Medya Grup

Yeni sezon hazırlıklarına Avusturya kampında yaptığı antrenmanlarla ve hazırlık maçlarıyla devam eden Beşiktaş, dün Brescia Calcio ile yaptığı maçın ardından özel uçakla İstanbul'a döndü. Brescia Calcio 0-2 yenilen Kara Kartal'ın hazırlık maçının detayları şu şekilde:

Beşiktaş- Brescia Calcio hazırlık maçını siyah-beyazlı Yönetim Kurulu Üyeleri Serdal Adalı, Ahmet Ürkmezgil, Ahmet Kavalcı ve Melih Aydoğdu'nun da izlediği maça; Loris Karius, Jeremain Lens, Vida, Necip Uysal, Caner Erkin, Oğuzhan Özyakup, Muhayer Oktay, Erdem Seçgin, Tyler Boyd, Quaresma ve Güven Yalçın ilk 11'i ile başlandı. Utku Yuvakuran, Doğukan Özkan, Kerem Kalafat, Alpay Çelebi, Nicolas Mirin, Rıdvan Yılmaz, Kartal Kayra Yılmaz, Orkan Çınar, Oğuzhan Akgün ve Umut Nayir ise, oyuna yedek olarak başladı.

Beşiktaş, maçın 45. dakikasında Donnarumma'nın attığı gol ile ilk yarıyı 0-1 geride tamamladı. Maçın 48. dakikasında Necip'in yerine Mirin oyuna girdi. 54. dakikada ise Donnarumma, ikinci golü attı ve Brescia Calcio 0-2 öne geçti. Maçın 54. dakikasında Utku Yuvakuran, Karius'un yerine kaleye geçti. 60. dakikada Quaresma'nın yerine oyuna Kerem; 69. dakikada da Oğuzhan'ın yerine Kartal Kayra dahil oldu.

Maçın 74. dakikasında Lens-Orkan, 80. dakikada Boyd-Umut, 81.dakikada Caner-Rıdvan ve 82. dakikada Erdem-Oğuzhan A. değişiklikleri gerçekleşti.

Kara Kartal, Avusturya kampının son hazırlık maçında karşılaştığı Brescia Calcio'ya 0-2 yenildi.