Beşiktaş, Ankaragücü maçına hazır!

Beşiktaş, Süper Lig’in 13. haftasında Ankaragücü ile yapacağı maçın hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenman ile tamamlayarak, özel uçakla Ankara’ya giderek kampa girecek.

Beşiktaş Medya Grup

Süper Lig’in 13. haftasında Beşiktaş, Ankaragücü ile karşı karşıya gelecek. Osmanlı Stadı’nda 24 Kasım Cumartesi saat 19:00’da oynanacak maçı, Mete Kalkavan yönetecek. Ceyhun Sesigüzel ve Esat Sancaktar, Kalkavan’ın yardımcılıklarını yaparken, Mustafa Öğretmenoğlu da dördüncü hakem olacak.

Kartal taktik çalıştı

Ankaragücü ile yapacağı maçın hazırlıklarına dün yaptığı antrenman ile devam eden Beşiktaş, kondisyon ve taktik çalıştı. Teknik Direktör Şenol Güneş’in yönetiminde 1 buçuk saat çalışan siyah-beyazlılarda Medel ve Roco, milli takımlarda oldukları için antrenmana katılamadı.

Sahada ısınma ve istasyon koşuları ve streching çalışması ile başlayan antrenmana, pasçalışmaları, 5’e 2 çalışmaları ile devam eden Kara Kartal, yarım sahada taktik maçı yaptı. Son olarak şut çalışan Beşiktaş’ın antrenmanı sona erdi.

Kara Kartal, bu sabah saat 11:00’da yaptığı antrenman ile hazırlıklarını tamamlayarak özel uçak ile Ankara’ya gidecek ve kampa girecek.

Ünlü yönetmenden siyah-beyazlılara sürpriz ziyaret

Ünlü Beşiktaşlı yönetmen Zeki Demirkubuz’u Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, taknik ekip ve siyah-beyazlı futbolcular, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde ağırladılar. Antrenmandan önce takımla bir araya gelen Zeki Demirkubuz’a Şenol Güneş, imzalı Beşiktaş forması hediye etti.