Beşiktaş 3 puanın sahibi oldu

Süper Lig’in 32. haftasında Vodafone Park’ta Alanyaspor ile karşılaşan Beşiktaş, maçı 2-1 kazandı.

Beşiktaş Medya Grup

Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında Beşiktaş, Vodafone Park’ta Alanyaspor ile karşı karşıya geldi. Rakibini, Ljajic ve Quaresma’nın golleri ile 2-1 yendi. Alanyaspor’un bir golü ise, Caner Erkin’in yanlışlıkla kendi kalesine atması sonucu oldu.

Maçtan ayrıntılar

Vodafone Park’ta oynanan maçın 7.dakikasında Alanyaspor’dan Caulker’in attığı gol, VAR incelemesinden sonra golden önce ofsayt olduğu nedeniyle iptal oldu. Ardından 11.dakikada Burak Yılmaz’ın pasına hareketlenen Güven’in vuruşunda savunmadan seken top Ljajic’in önüne geldi, beklemeden topa vurarak Beşiktaş’ı 1-0 öne geçirdi. Maçın 44.dakikasında ise, Caner Erkin’in kendi kalesine gol atması sonucu skor 1-1 oldu ve ilk yarı berabere tamamlandı.

İkinci yarı başladıktan sonra maçın 50.dakikasında Dorukhan sarı kart gördü. 54.dakikada ceza sahası dışından sol ayağı ile vuran Quaresma, topu ağlara gönderdi ve skor 2-1 oldu. Ljajic, 61.dakikada Güven ile paslaşarak şutunu çekti ancak, top kalecide kaldı.

68.dakikada oyundan çıkan Güven’in yerine Kagawa girdi. 81.dakikada Dorukhan’ın yerine oyuna Lens dahil oldu. 87.dakikada da, Ljajic’in yerine Necip oyuna girdi ve 90.dakikada sarı kart gördü.

Beşiktaş, Süper Lig’in 32.haftaında Alanyaspor’u 2-1 yendi.

İlk 11: Loris Karius, Adriano Correia, Domagoj Vida, Nicolas Isimat Mirin, Caner Erkin, Atiba Hutchinson, Dorukhan Toköz, Güven Yalçın, Adem Ljajic, Ricardo Quaresma, Burak Yılmaz

Yedekler: Utku Yuvakuran, Rıdvan Yılmaz, Enzo Roco, Muhayer Oktay, Necip Uysal, Shinji Kagawa, Oğuzhan Özyakup, Cyle Larin, Jeremain Lens, Mustafa Pektemek