Berkehan Çalık'tan yeni single: Boşluklar

Berkehan Çalık, “Boşluklar” isimli single çalışmasını müzikseverlerin beğenisine sundu.

Beşiktaş Medya Grup

R&B, Trap, Hip-Hop sanatçısı Berkehan Çalık, “Boşluklar” isimli yeni single çalışmasını yayınladı. Söz ve müziğin Berkehan Çalık’a ait olan “Boşluklar”ın düzenlemesini Atakan Sarpün üstlendi. Sanatçı, yeni single'ını şu sözlerle anlattı:

"Selamlar herkese, öncelikle uzun bir aradan sonra tekrardan beraberiz ve bunun için çok mutluyum.

Yeni single'ım Boşluklar'ın, Universal Müzik Türkiye etiketi ile yayınlanmış olan önceki EP albümüme göre daha harekete geçirici ve daha güçlü bir şarkı olduğunu söyleyebilirim. Özellikle geçirdiğimiz şu zor dönemlerde kendini " boşluk " kavramı içinde hissetmeyen az insan vardır diye düşünüyorum. Boşluklar, kendini psikolojik bir boşluğun içinde kaybetmiş, hayatında olan şeyler sebebi ile karmaşıklaşmış ancak hislerini göstermeyen bir adam ile ilgili ve genre olarak R&B, Trap, Hip-Hop türlerinin karışımı diyebiliriz. Şarkının içindeki karanlık atmosfer, duygusal sözler, harekete geçirici bass ve kick dizilimi ile dinleyecilerimi yakalayacağını düşünüyorum."

Berkehan Çalık-Boşluklar

Söz: Berkehan Çalık Müzik: Berkehan Çalık Düzenleme: Atakan Sarpün Mix: Atakan Sarpün Mastering: Adham Farid(Babajim İstanbul Stüdyoları)

Instagram  I  Spotify  I  YouTube