Bebek Parkı'nda köpek hırsızlığı! Hayvanseverlerden İmamoğlu'na çağrı!..

Hayvanseverler, köpeklerin 3 gün önce akşam saatlerinde logosuz bir araç tarafından alınarak götürüldüğünü iddia etti.

Beşiktaş Medya Grup

İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde yer alan Bebek Parkı'nda 8 yıldır yaşayan Nacho ve Bella isimli iki köpek, 3 gün önce kayboldu. Edinilen bilgilere göre; Bebek'te yaşayan hayvanseverler, 21 Ekim akşamı logosuz bir aracın parka geldiğini ve iki köpeği de uyutarak götürdüğünü söylerken, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na MOBESE kayıtlarının incelenerek köpeklerin ve suçluların bulunması için çağrı yaptı.

Bebek'teki hayvanseverler, yaptıkları açıklamada, doğduklarından beri Bebek Parkı'nda yaşayan ve çevredeki vatandaşların bakımını üstlendiği Nacho ve Bella isimli iki köpeğin kaybolduğunu söyledi. Perşembe akşamı parkın çevresindekilerin beyanlarını aktaran bir hayvansever, "Akşam saatlerinde bir araç gelmiş, bu hayvanları uyutarak arabaya atıp götürmüşler" dedi.

Hayvanseverler, iki hayvanın da zararsız olduğunu ve kimseye bir şey yapmadıklarını söyleyerek; Beşiktaş Belediyesi'ne ve İBB Başkanı İmamoğlu'na çağrı yaptı; olayla ilgili olarak soruşturulma başlatılmasını ve MOBESE kayıtlarının incelenmesini istedi.