Başkan’dan Ljajic için talimat!

Beşiktaş’ın İtalyan ekibi Torino FC’den kiralanan Adem Ljajic için Başkan Fikret Orman, 6.5 milyon Euro’luk bonservisinin, acil sponsor bulunarak alınmasının talimatını verdi.

Beşiktaş Medya Grup

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Adem Ljajic’in bonservisini almak için talimat verdi. Torino’dan sezon başında kiralanan Sırp yıldızın 6,5 milyon Euro’luk bonservisinin alınması için kısa zamanda sponsor bulunmasını istedi. Bunun üzerine siyah-beyazlı yönetim, Adem Ljajic için sponsorlarla iletişime geçmeye başladı. Sponsor desteği bulmak için pek çok temaslarda bulunan Beşiktaş yönetimi, Ocak ayından Adem Ljajic’in transferini bitirmeyi hedefliyor.

Başkanlar görüşecek

Siyah-beyazlı kulübün başkanı Fikret Orman’ın, Adem Ljajic’in transferi hakkında son bir kez daha Torino Başkanı ile görüşeceği ileri sürülüyor. İtalyan kulübü ile yapılan anlaşmaya göre, siyah-beyazlı kulüp, Ljajic’i Torino’dan 1 milyon 250 bin Euro’ya kiralarken, oyuncuya ise, 2.250 milyon Euro ödeyecek.

Beşiktaş, Ljajic’in satın alma opsiyonu olan 6.5 milyon Euro’yu kullanırlarsa, oyuncu 3 yıllık sözleşme imzalayacak.

Siyah-beyazlı forma ile 10 resmi maçta görev alan Ljajic, rakiplere 2 gol gönderdi, 1 asist yaptı ve 3 gole de direkt olarak katkıda bulundu.