Barçın'dan yeni müzik videosu: Yapma

Başarılı sanatçı Barçın, sözü ve müziğinin kendisine ait olduğu "Yapma" isimli yeni teklisini ve müzik videosunu dinleyicilerle buluşturdu.

Beşiktaş Medya Grup

Köklü bir müzik eğitimine sahip olan Barçın, 2023 yılındaki ilk müzik videosunu "Yapma" isimli şarkısına çekti. Avrupa Müzik etiketiyle 6 Ocak'ta yayımlanan şarkının aranjesi Ali Özcan'a ait. 

Geçtiğimiz sene yayımlanan Sarmaşık ve Lügat şarkılarıyla müzikseverlerin beğenisini toplayan Barçın, Instagram hesabında yeni teklisi "Yapma" hakkında aşağıdaki ifadelere yer verdi:

"Hani çoğumuz severiz, hatta bizi de sevdiğini düşünen biri ile sevgili oluruz ama bazen ismimiz "sevgili" bile olsa karşılıksız, tek taraflı bir aşk gibi hissederiz, hani hep bir şeyler yarımdır ya, o duyguyu yeni teklim "Yapma" ile anlatmaya çalıştım.

Can dostum, sanatın her alanında yetkin Ali Özcan aranjesini yaptı, kapak fotoğrafını çekip tasarımını yaptı, aynı zamanda da klibini yönetti. Berkcan Özeren mix ve masteringini üstlendi ve Avrupa Müzik ailesinden Erdinç Tanrıverdi sahiplendi.

Öte yandan, kardeşim Aysima Kılıç ve kardeşim kadar sevdiğim Doğa Özcan da bu klipte beni yalnız bırakmadı. "Yapma" artık sizin."

Barçın Sosyal Medya Instagram  I Facebook  I  YouTube

Dinlemek veya İndirmek için:  Spotify  I  Apple Music  I  Muud  I  fizy  I  YouTube Music  I  Deezer

Söz & Müzik: Barçın (Barçın Kılıç) Düzenleme: Ali Özcan Mix: Berkcan Özeren Mastering: Berkcan Özeren Kapak Fotoğrafı: Ali Özcan Kapak Tasarımı: Ali Özcan Yönetmen: Ali Özcan Editing & Coloring: Ali Özcan

Şarkı Sözleri

Nerdesin bulamıyorum Öyle varsın ki içinde kayboldum Kendimi ararken ben hep sende varoldum Git desen de gidemiyorum

Kaçış yok yollarım sana kapalı Geriye dönsem çıkış yok Kaldırımlar şahit olsun gecelerime Gündüzümde de sen varsın

Yapma bize bunu yapma Bi' daha gelip dağıtma toplamak çok zor