Babel, eski Vodafone Park'ı özlüyor

Vodafone Park’ın zeminindeki sıkıntılar sık sık dile getiriliyor. Bu seferde zemindeki problemlere dikkati çeken Babel oldu. Beşiktaş’ın yıldız oyuncusu, Kayserispor ile oynadıkları maçtan sonra, kramponlarının fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaşarak,…

Beşiktaş Medya Grup

Beşiktaş’ın Hollandalı yıldızı Ryan Babel, geçen akşam Süper Lig’in 7’nci haftasında Vodafone Park’ta oynanan Beşiktaş-Kayserispor maçının ardından ilginç bir paylaşımda bulundu. Maç sonrası kramponlarının fotoğrafını çeken Babel, bu fotoğrafı sosyal medya hesabında paylaştı. Saha zeminine tepki gösteren Babel, kramponlarının altının göründüğü bir fotoğrafı paylaşarak, geçen isi sezonki zemini özlediğinin notunu düştü.

Saha için acil çalışma

Sezon başladığından itibaren Vodafone Park’ın zemininin çimenleriyle ilgili yaşanan sıkıntılar sık sık gündem konusu oluyor. Bu nedenle, sorunu giderebilmek için geçen akşamki Kayserispor maçından öncede, Vodafone Park’ın sahası için başlatılan acil çalışmalar, maçın başlamasına yakın bitirildi. Fakat, yapılan çalışmaların sorunun giderilmesinde fazla etkili olamadığı Ryan Babel’in paylaşımından da görülüyor.