Alanyaspor - Beşiktaş karşı karşıya

Beşiktaş, Süper Lig’in 24. haftasında deplasmanda A. Alanyaspor ile karşılaşacak.

Beşiktaş Medya Grup

Süper Lig’in 24. haftasında Beşiktaş, 28 Şubat Cuma günü Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda deplasmanda A. Alanyaspor ile karşılaşacak. Karşılaşmayı Halis Özkahya yönetecek. Özkahya'nın yardımcılıklarını Mehmet Metin ve Samet Çavuş yapacak. Erkan Engin, dördüncü hakem olacak.

Siyah-beyazlılar, 23 haftası geride kalan Süper Lig’de, topladığı 37 puanla yedinci sırada yer alıyor. Beşiktaş, geçtiğimiz hafta Vodafone Park’ta Trabzonspor ile karşılaşmış ve sahadan 2-2 berabere ayrılmıştı. Kara Kartal, ligin ilk yarısında oynanan maçta A. Alanyaspor’u 2-0 yenmişti.

Altı oyuncu kart sınırında

Burak Yılmaz, Atiba Hutchinson, Caner Erkin, Georges-Kevin N'Koudou, Umut Nayir ve Tyler Boyd, Alanyaspor maçında sarı kart gördükleri takdirde, gelecek haftaki MKE Ankaragücü karşılaşmasında cezalı olacak.

İki haftada bir puan

Beşiktaş, ligin son 2 haftasında 1 puan alabildi. Sergen Yalçın yönetiminde Çaykur Rizespor'u 2-1 ve Gaziantep FK'yi 3-0 mağlup eden siyah-beyazlı ekip, ligin son iki maçında 22. haftada Medipol Başakşehir'e 1-0 mağlup oldu, 23. haftada ise Trabzonspor ile 2-2 berabere kaldı.

Ligde 11 galibiyet, 4 beraberlik ve 8 yenilgi alan Beşiktaş, 37 puanla 7. sırada bulunuyor. Aytemiz Alanyaspor ise 11 galibiyet, altışar beraberlik ve yenilgiyle 39 puanla 5. sırada yer aldı.