Akademili Kartallar rakiplerini parçalıyor

Beşiktaş U-14, U-15 ve U-16 Akademi Takımları, Başakşehir ile yaptığı maçlarda rakibini gol yağmuruna tuttu.

Beşiktaş Medya Grup

Beşiktaş Akademi Takımlarından U-14, U-15 ve U-16, ligin 1. haftasında Başakşehir ile karşı karşıya geldi. Rakibini gol yağmuruna tutan genç Kartalların maçlarından öne çıkanlar şu şekilde:

M. Başakşehir:0 Beşiktaş:2 (U-14)

Beşiktaş U-14 Akademi Takımı, ligin 1. haftasında deplasmanda M. Başakşehir'i 2-0 yendi. Balat Tesisleri'nde oynanan karşılaşmaya siyah-beyazlılar; Emir, Alp, Fatih, Baran, Seymen, İslam, Naim, Soner, Adnan, Yiğit Can ve Yusuf Can ile başladı. Karşılıklı ataklarla geçen ilk yarı golsüz eşitlikle sonuçlandı. İkinci yarıda oyunun kontrolünü eline alan siyah-beyazlılar, karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı. Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri Naim ve Adnan kaydetti.

M. Başakşehir:1 Beşiktaş:5 (U-15)

Beşiktaş U-15 Akademi Takımı, ligin 1. haftasında deplasmanda M. Başakşehir'i 5-1 yendi. Balat Tesisleri'nde oynanan karşılaşmaya siyah-beyazlılar; Ferhan, Arda Efe, Emirhan, Ahmet Fazlı, Efe Can, Berkay, Arda Berk, Şahin, Semih, Yusuf ve Muhammed ile başladı. Karşılaşmaya etkili başlayan Beşiktaş soyunma odasına 2-1 önde gitti. İkinci yarıda da etkili oyununu sürdüren siyah-beyazlılar, karşılaşmadan 5-1 galip ayrıldı. Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri; Berkay (2), Kürşat T. (2) ve Yusuf kaydetti.

Beşiktaş:5 M. Başakşehir:0 (U-16)

Beşiktaş U-16 Akademi Takımı, ligin 1. haftasında M. Başakşehir'i 5-0 yendi. BJK Fulya Hakkı Yeten Tesisleri'nde oynanan karşılaşmaya siyah-beyazlılar; Emir Ali, Burak, Emre Can, Egemen, Aytuğ, Emirhan, Necati, Ege, Kadircan, Avtandil ve Azad ile başladı. Karşılaşmaya etkili başlayan Beşiktaş soyunma odasına 3-0 önde gitti. İkinci yarıda da etkili oyununu sürdüren Kartallar, karşılaşmadan 5-0 galip ayrıldı. Siyah-beyazlılara galibiyeti getiren golleri; Azad, Kadircan, Ege, Mahmut ve Necati kaydetti.