Adem Ljajic artık Beşiktaş'ın Kartalıyım

Beşiktaş'ın son dakika transferi olan Adem Ljajic köklü bir kulübe geldiğini farkında olduğunu söyleyerek, "Burada güzel işler yapacağım. Beşiktaş taraftarın önüne çıkmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Daha önce oynamdığım takım arkadaşlarımın burada…

Beşiktaş Medya Grup

Kara Kartal'ın son dakika transferi olan Milli futbolcu Adem Ljajic, köklü bir kulübe geldiğini ve bu kulübün bir parçası olduğu için çok mutlu olduğunu söyledi. Sırbistan Milli Takım futbolcusu olan Adem Ljajic yaptığı açıklamada, Beşiktaş'ın ve Sırbistan Milli Takımın simgesinin "Kartal" olduğununun dikkatini çekerek, "Ben bundan sonra hem Beşiktaş, hem de Sırbistan Milli Takımın Kartalı olacağım" ifadesini kullandı.

Takımla çalışmayı sabırsızlıkla bekliyorum

Milli maçlar nedeniyle aranın ardından Beşiktaş ile antrenmana çıkmayı sabırsızlıkla beklediğini açıklayan Adem Ljajic, "Burada olmakdan çok mutluyum. Çünkü köklü bir kulübe geldiğimin farkındayım. Böyle bir kulübün parçası olmak insana gurur verir. Antrenmanlara başlamak ve takımın bir parçası olmak için sabırsızlanıyorum. Arkadaşlarımla ile birlikte kulübümün başarısı için elimden geleni yapacağı" dedi.

Taraftarların beni seveceğinden kuşkum yok

Kara Kartal'ın yeni transferi siyah beyazlı taraftarların Avrupa'da da konuşulduğunu söyleyen Adem Ljajic, "Görev aldığım sürece sahada kendimi ispatlayacağımında kimsenin şüphesi olmasın. Taraftarların beklentilerine karşılık vereceğime çok inanıyorum. Böyle taraftar önünde oynamak ayrı bir zevk olacağını çok iyi biliyorum. Kendimi böyle motive ediyorum. Taraftarın beni seveceğinden hiç kuşkum yok" açıklamasında bulundu.

Uyum sürecini çabuk atlacağım 

İtalya'da İnter'de daha önce Gary Medel ile oynadığı yeniden bir arada oynamaktan çok mutlu olacağını söyleyen Ljajic, "Takım da aynı dili konuştuğum Domagoj Vida'nın olması da büyük şans. Buraya geldiğimde zaten tüm takım arkadaşlarımın sıcak karşılaması benim açımdan uyum sürecini çabuk atlatacağım" diye konuştu.

Benim yerim forvet arkası

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ile görüşme yaptıklarını söyleyen Ljajic, "Beni maçlarda bir kaç yerde kullanabileceğini açıkladı. Ben ise en iyi olduğum bölgede, forvet arkasında oynamayı düşünüyorum. Bu bölgede daha başarılı olabilirim. Tabi ki son karar hocamızın vereceği karar" dedi.

Dusko Tosic'ten bilgi aldım

Sırbistan Milli Takımı'ndan arkadaşı olan Dusko Tosic ile Beşiktaş'da oynama fırsatını kaçırdığını belirterek, "Transfer görüşmelerimde, Çine gittikten sonra kendisiyle fikir alışverişinde bulundum. Bana burası ile ilgili çok faydalı bilgiler verdi. Özellikle yemekler ve İstanbul'daki hayat konusunda olumlu bilgi aldım" ifadelerini kullandı.

Önce gruptan çıkalım

Kara Kartalı'ın yeni transferi, Beşiktaş'ın Avrupa kupasındaki şanslarını da değerlendirdi. Adem Ljajic şunları kaydetti: "Bakıldığında rakiplerimizden üstün görünüyoruz. Sarpsborg, Malmö ve Genk'ten daha kaliteli bir takımımız gruptan çıkacağımıza inanıyorum. Tabi maçları oynanmadan kazanılmıyor. Biz önümüze maç maç bakarak ilerlemek istiyoruz. Her maçta tuzaklar ve tehlikeler var. Önce biz gruptan bir çıkalım. Daha sonra büyük hayaller kurmaya başlarız."