Açıklamalarda bulundular

Üstün performanslarıyla ligde başarılı performans sergileyen Ghezzal ve Rosier'in takımda kalabilmesi için yönetim harekete geçti. Futbolcular düşüncelerini dile getirdiler.

Beşiktaş Medya Grup

Takımın kiralık yıldızları Valentin Rosier ve Rachid Ghezzal gibi isimleri kadroda tutmak için çalışmalarına devam eden Beşiktaş, geçtiğimiz sezon yaşadığı golcü sorununu da çözmek istiyor. 

Kariyerlerindeki ilk şampiyonluklarını Beşiktaş forması altında yaşayan yıldız futbolcular, bu konu hakkındaki duygularını paylaştı. Bu duygunun çok sıra dışı olduğunu söyleyen Ghezzal, "Sezona kötü başlamıştık ama yavaş yavaş yükseldik. Son maçın son anına kadar mücadele ettik. Bu yüzden bu şampiyonluğun bize yaşattığı keyif bambaşka bir boyuta çıktı" dedi. Ghezzal ile aynı duyguları paylaşan Rosier ise şöyle konuştu:

"Hala rüyada gibiyiz. Sezon içerisinde birçok şey yaşadık ama pes etmedik. Taraftarlarımızın bize verdiği destek çok önemliydi. Daha önce böyle bir sevgiyle karşılaşmadım. Taraftarın bize gösterdiği sevgi ve destek normal değil"

Sergen Yalçın'dan övgü dolu sözlerle bahseden Rosier, "Hocamız bana çok güvendi. Çok doğru ve çok açık bir iletişimi var" dedi. Ghezzal ise genç teknik adam hakkında, "Hocamız çok doğru koşulları oluşturdu. Biz de bu özgüveni hissettikçe performansınımızı yukarı çektik" şeklinde konuştu.

 

Kaynak: Bein Sports