52 yaşındaki aktris güzelliğiyle büyüledi

Dünyaca ünlü aktris ve model Brooke Shields, yer aldığı bikinili fotoğraf çekiminde gençlerden daha havalıydı.

Beşiktaş Medya Grup

Yılların güzelliğinden hiçbir şey eskitmediği ünlü yıldız Brooke Shields, Swimsuits for All Power Suit kampanyası için büyük beden manken Ashley Graham ile birlikte objektiflerin karşısına geçti. Ashley Graham ve 52 yaşındaki Brooke Shields'in yer aldığı kampanya çekimleri, hayatın içinden gerçeklikleri ortaya koyuyor. Oyunun kurallarını değiştiren yeni kampanya, reality yıldızı Angela Simmons, profesyonel yüzücü Pat Gallant Charette ve Katie Duke adında bir hemşire dahil olmak üzere gerçek kadınlardan özellikler taşıyor.

Yılların eskitemediği cazibe

Swimsuits For All markası için kamera karşısına geçen Brooke Shields, 52 yaşında olmasına rağmen güzelliği ile büyüledi. Swimsuits For All markasının “güç kıyafeti” terimi ile tüm kadınlar kendini güçlü hissediyor. Kampanyadaki tüm bayanlar mayo stilleri ile muhteşem görünse de, içlerinde özellikle Brooke Shields ateşli kırmızı bikinisi ile en parlak süper model dönemlerindeki gibi inanılmaz görünüyor.

Hem grup fotoğraflarında hem de kendi kişisel çekimlerinde görünen Shields, tercih ettiği güç takımı  kırmızı bir bikini ile poz veriyor, ama vücudu hakkında her zaman kendine çok güvenmediğini kabul etti:

“Böyle bir inceleme altında büyümek, görünüşüm hakkında güvensiz hissetmemi sağladı ... Ve şimdi, 50 yıl sonra spot ışığında, 'Power Suit'imin kendi derimde olduğunu, vücudumu gösterdiğimi ve saklamamasını güvenle söyleyebilirim. Bunu gerçekleştirmeye gelen bu kadınlarla bunu paylaşmayı çok sevdim, “

Brooke Shields, farklı yaşlarda ve farklı vücut tiplerine sahip olan, farklı meslek gruplarından gelen 5 kadından biri.

Ashley Graham