2020'nin sonuna doğru: Ünlülerden sosyal medyada besiktascomtr paylaşımları

Beşiktaş Medya Grup haber sitesi besiktas.com.tr'de yer alan haber ve Radyo Beşiktaş yayınları ile ilgili ünlülerden ve dinleyicilerimizden gelenleri derledik...

Beşiktaş Medya Grup

Radyo Beşiktaş’ta yerli ve yabancı pek çok sanatçıyı dinleyicilerle buluşturan Beşiktaş Medya Grup, yurt dışından da ilgiyle takip ediliyor. İnternet üzerinden online yayın yapan radyo ülke sınırlarını aşarak dünyanın pek çok köşesine ulaştı. Öte yandan, radyoda şarkıları çalınan ve besiktas.com.tr haber sitesinde haberleri yayımlanan bir çok ünlü isim, sosyal medya hesaplarında 2020’de Beşiktaş Medya Grup ile ilgili paylaşım ve beğeni yaptı. İşte, o paylaşım ve beğenilerden derlediklerimiz:

Usta sanatçı Yusuf/Cat Stevens, 50. yılı anısına tekrar kaydedilen albümü “Tea For The Tillerman 2”nin Beşiktaş Medya Grup’ta (@besiktasmedyagrup) yayınlanan haberini resmi Instagram  (@YusufCatStevens) hesabından beğendi.

Müzikleriyle dünyada fırtına estiren Finlandiyalı metal müzik grubu Apocalyptica, Beşiktaş Medya Grup’un paylaşımını beğendi. Çellolarıyla yaptıkları Metallica coverları ve kendi besteleriyle metal müziğin en önemli gruplarının arasında.

Dünyaca ünlü Yunan asıllı tenor Mario Frangoulis, Beşiktaş Medya Grup’un Instagram’daki paylaşımını beğendi. 2002’de “Sometimes I Dream” adlı ilk albümünü piyasaya sürdü.Avrupa’ da büyük ilgiyle ve beğeniyle karşılandı.

Japon müzisyen Hiromitsu Agatsuma Twitter'ında paylaştı.

Ünlü soprano Camilla Kerslake Twitter'da beğendi.